ОСТАННІ НОВИНИ

З частини нерухомості Ставицького зняли арешт

|

З частини нерухомості родини екс-глави Міненерговугілля Едуарда Ставицького знято арешт, і вона була перепродана. Про це в ефірі програми «Шустер live» заявив нардеп Дмитро Добродомов, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами Д. Добродомова, гроші Ставицького знаходяться на збереженні в банку, а цінності – на експертизі вже 10-й або11-й місяць.

«Арешт з будинку тещі Ставицького знятий, а в жовтні цю нерухомість перепродали кіпрської компанії, яка пов`язана з Януковичем. Ще одна нерухомість на вулиці Шота Руставелі в Києві  також за такою схемою перепродується і нібито вже не фігурує у справі, і теща теж не фігурує в справі», – повідомив нардеп.

Він також розповів, що в той час коли в нас йде війна і волонтери з усіх сил збирають гроші на українську армію, родинні екс-міністра аграрної політики Присяжнюку були повернуті вилучені кошти, це 1 млн 717 тис дол. Рішення прийняв суддя Печерського суду п. Підпалий, який  свого часу знімав арешти з рахунків Арбузова. Прокуратура не подала апеляцію.

Окрім того, за словами Добродомова, 12 вересня 2014 року квартиру сина екс-генпрокурора Артема Пшонки переоформили на іншу людину.

Нардеп скерував у відповідні органи депутатський запит, для з’ясування місця знаходження вилучених ціностей з Межигір`я, будинку Пшонки та інших високопосадовців.  Крім того він вимагає пояснити, чому учасникам санкційного списку, прокуратура видавала довідки проте, що проти них не проводяться слідчі дії, в тому числі п. Іванющенка, коли вони могли спокійно виїхати закордон, переписати і перепродати майно.

Фото: forbes.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *