ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розкажуть батькам «Як розмовляти з дітьми про мистецтво»

|

Вівторок, 24 лютого, «Видання Старого Лева» оголошує днем книжки «Як розмовляти з дітьми про мистецтво» Франсуази Барб-Ґалль у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі видання.

До Львова приїжджає перекладачка книжки Софія Рябчук і з цієї нагоди видання організовує одразу дві зустрічі презентації. Для дітей та їхніх родин – у Художньо-меморіальному музеї Леопольда Левицького (вул. Устияновича, 10) о 16:00. Та у дорослому форматі у книгарні «Є» (просп. Свободи, 7) о 18:00.

На «дитячій» презентації у Художньо-меморіальному музеї Леопольда Левицького Софія Рябчук та музейний працівник Ольга Ткачук на практиці показуватимуть, як весело і цікаво розмовляти з дітьми про мистецтво. Вони розкажуть дітям та їхнім родинам про те, навіщо говорити з дітьми про мистецтво і яка з цього користь. Цікаво розкажуть про кілька картин, зокрема і про картини Левицького, завдяки чому шанувальники зможуть подивитися на них по-новому. А ще діти зможуть по-своєму розмалювати картину Леопольда Левицького, а потім порівняти її з оригіналом та вчитимуться малювати «неправильні» картини.

 Вхід на обидві презентації вільний.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *