ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний пасажир розбив вікна в електропоїзді

|

П’яний чоловік розбив вікно в розсувних дверях вагону електропоїзда. Про дану подію повідомив машиніст електропоїзда № 6122 сполученням «Мостиська–Львів», поінформували Львівський портал у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Правоохоронці на місці події виявили 24-річного жителя Львівщини. На момент інциденту він перебував у нетверезому стані (2,3 проміле).

Зараз оцінюється розмір матеріального збитку та проводиться перевірка.

Правоохоронці періодично стикаються з різними видами хуліганства стосовно поїздів. Такі події фіксуються як залізничниками, так і співробітниками міліції на залізничному транспорті.

Міліція закликає громадян не псувати майно залізниці. Громадяни повинні пам`ятати, що, здійснюючи подібні дії, вони порушують цілість залізничного складу.

Співробітники транспортної міліції регулярно проводять роз`яснювальну роботу серед населення про правила поведінки на об`єктах залізничного транспорту.

Так само постійно організовують рейди спільно з працівниками залізниці, в ході яких приймається заходи, в тому числі адміністративного характеру.

 
Фото: www.mukachevo.net 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *