ОСТАННІ НОВИНИ

Верещук подала у відставку, бо втомилася від Парасюка?

|

Сьогодні львівський політикум шокувала новина про намір міського голови Рави-Руської Ірини Верещук піти у відставку. Ще більше здивувала причина – «тиск та безпідставні звинувачення псевдопатріотів».

У прес-службі Рави-Руської міської ради Львівському порталу повідомили, що Ірина Верещук зачитала заяву про свою відставку на засіданні сесії міської ради вранці, 17 лютого. При цьому жінка-політик, яка відома на Львівщині своїм «залізним» характером, пояснила, що просто втомилася. «Я втомилася від постійного тиску та безпідставних звинувачень від псевдопатріотів», – заявила вона.

Цікаво, що такій неочікуваній події передувала зустріч громади Рави-Руської з народним депутатом, а в недалекому минулому – одним з головних конкурентів Ірини Верещук на парламентських виборах – Володимиром Парасюком.

Сам нардеп доволі детально описав подію на своїй сторінці в мережі Фейсбук, де звинуватив мера Рави-Руської у поганому виконанні своїх обов’язків та навіть систематичному прогулюванні роботи.

«Люди ставили різноманітні питання, але найчастіше скаржилися на мера свого міста – Ірину Верещук. Вона причетна до багатьох схем із розкрадання землі і дуже часто не з`являється на робочому місті. Ірина Верещук не виконує своїх обов`язків. Мешканці міста частіше бачать її в ефірі Шустер LIVE, де вона розказує на всю країну, як нам потрібно жити, однак на практиці все виглядає зовсім інакше. І в Раві-Руській це дуже добре видно. Наслухався я різного», – написав В.Парасюк.

Напружені стосунки між Володимиром Парасюком та Іриною Верещук склалися ще під час позачергових виборів народних депутатів 2014 року. Обидва політики балотувалися в нардепи по одному округу від Львівщини. За підсумками голосування, з великим відривом переміг В.Парасюк.

Додамо, що, за даними Варіантів, депутати Рави-Руської міської ради, незважаючи на гучну заяву свого мера, не змогли прийняти її відставку. Для цього у них не було достатньої кількості голосів.

Тож, Ірина Верещук і надалі залишається чинним мером Рави-Руської.

Фото: www.youtube.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *