ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичанці» байдуже з ким грати у чвертьфіналі «Кубка Виклику»

|

Головний тренер гандбольної «Галичанки» Василь Козар прокоментував перемогу своєї команди над грецькою командою «Амінтас Амінтау», а також розповів, що команді байдуже з ким зустрітися у наступному раунді турніру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі гандбольної команди.

Нагадаємо, у цій грі львів’янки перемогли суперниць з рахунком 36:16, а у попередньому матчі у Греції «галичанки» розбили опонента дещо скромніше – 26:11.

«У цьому матчі дав багато пограти усім дівчатам, які є у складі молодіжної збірної України. Для них це хороша практика, оскільки будь-яка міжнародна зустріч додає їм досвіду, – каже Василь Козар. – У квітні дівчата гратимуть у кваліфікації до чемпіонату Європи, тому важливо, аби вони награвали склад. Чи байдуже нам з ким грати у чвертьфіналі «Кубка Виклику»? Мабуть, що так. Суперника дізнаємося у вівторок, 17-ого лютого. Хотілося б далеко не їхати. Це побажання найважливіше, оскільки усі команди, що залишилися, є доволі непоганого рівня», – сказав Василь Козар.

Потенційними суперниками «Галичанки» у чвертьфіналі «Кубка Виклику» є такі команди:

«Сокол Поруба» (Чехія), «ГАК Гандбол» (Франція), «Юніон Міос Біганос-Беглєс» (Франція), «Погонь Щецін» (Польща), «Княз Мілош» (Сербія), «Наіса Ніс» (Сербія), «ГСК Ардесен» (Туреччина).

Жеребкування чвертьфіналів «Кубка Виклику» відбудеться у вівторок, 17-ого лютого.

Фото: zik.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *