ОСТАННІ НОВИНИ

Терорист здався СБУ, бо розчарувався в Гіркіні (відео)

|

Розчаровані у злочинному режимі «ДНР» та «ЛНР» бойовики здаються правоохоронним органам України і дають викривальні свідчення злочинної діяльності терористів та російських «кураторів». Про це Львівському порталу повідомили у  повідомили у прес-центрі СБУ.

Як повідомили у Службі безпеки України, до працівників відомства добровільно з’явився харків`янин, 1972 р.н. – бойовик терористичної організації т.зв. «ДНР» на прізвисько «Німець».

Він розповів, що входив до злочинної групи, яка підпорядковувалась безпосередньо терористу Гіркіну. Улітку  минулого року брав участь у незаконному захопленні адміністративних будівель у м. Слов’янськ, патрулював містом зі зброєю в руках. З жовтня 2014 року бойовик був одним з представників від т.зв. «ДНР» у Спільному центрі по контролю за припиненням вогню.

За його словами, розчарувавшись у діяльності т.зв. «ДНР» втік та довгий час переховувався від спільників на Харківщині.

За свідченнями колишнього бойовика, згаданий Спільний центр використовується російською стороною для збору розвідданих про дислокацію сил АТО та поширення неправдивої інформації про хід антитерористичної операції. Зокрема, він розповів, що для зриву перемир’я терористи зумисне обстрілювали підконтрольні їм населені пункти, аби звинуватити у цьому українських військових.

Також «Німець» повідомив про факти незаконного перебування на українській території російських військ та російських інструкторів, які проводять вишкіл терористів «ДНР».

Фото:www.belaruspartisan.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *