ОСТАННІ НОВИНИ

Колодій запевняє, що не збирається продавати приміщення геріатричного пансіонату

|

Львівська обласна рада офіційно спростовує чутки щодо закриття чи продажу приміщення Львівського геріатричного пансіонату (м. Львів, вул. Медової Печери, 71), які поширюють деякі місцеві засоби масової інформації. Про це інформує прес-служба Львівської облради, передає кореспондент Львівського порталу.

Повідомляємо, що ці припущення мас-медіа не мають жодних підстав, оскільки Львівська обласна рада не збирається ані закривати, ні виставляти на продаж  будівлю, розташовану на вулиці Медової Печери, 71 у місті Львові.

Натомість наголошуємо, що Львівська обласна рада в 2014 році виділила з обласного бюджету кошти в розмірі 770 тис. грн на фінансування перекриття даху. На цей час в закладі ведуться роботи, пов’язані з реконструкцією покрівлі. Ці роботи мають бути завершені до кінця березня 2015 року.

Також пропонується виділити цього року з обласного бюджету кошти на ремонт приміщень верхніх поверхів, щоби люди, які проживають у пансіонаті, мали для цього належні умови. 

Як наголошує голова Львівської обласної ради Петро Колодій, приміщення Львівського геріатричного пансіонату повинне стати кращим та комфортнішим для проживання людей.

Водночас голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик зазначає: «Львівський геріатричний пансіонат для нас важливий тим, що там проживає близько 500 осіб похилого віку, які потребують притулку та належної уваги».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *