ОСТАННІ НОВИНИ

Під час вчорашнього обстрілу Краматорська поранено шістьох дітей

|

Шестеро дітей постраждали 10 лютого внаслідок ракетного обстрілу незаконними збройними угрупуваннями міста Краматорськ Донецької області. Про це повідомив Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба, передає Еспресо.TV .

За його словами, четверо з постраждалих дітей перебувають на стаціонарному лікуванні в медичних закладах Краматорська. 

«У найтяжчому стані перебуває трирічний хлопчик Клим, якого наразі перевели в дитячу реанімацію. У дитини відкритий перелом правої стегнової кістки, відкритий осколковий перелом лівого ліктьового суглобу, осколкові поранення лівої гомілки. Лікарі боролись за життя дитини, провели успішні операції і, слава Богу, ампутації кінцівок вдалося уникнути», – розповів Микола Кулеба.

Під час обстрілу маленького Клима своїм тілом закрила мама, віддавши життя за сина. З дитиною зараз перебуває бабуся.

У хірургії з осколковим пораненням також перебувають Владислава (2007 р.н.), а у міській лікарні з опіковими ранами — Володимир (2001 р.н.) та Артем (2002 р.н.).

Крім того, на амбулаторному лікуванні з нетяжкими осколковими пораненнями перебувають Аліса (2001 р.н.) та Павло (2011 р.н.), яких батьки забрали додому.

Нагадаємо, в результаті обстрілу Краматорська 10 лютого загинули 16 людей – як військових, так і мирних громадян. Поранено 65 людей.

Фото: МОУ 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *