ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала скандального журналіста Коцабу, який бойкотував мобілізацію

|

Служба безпеки України затримала Руслана Коцабу, який підозрюється у держзраді. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Враховуючи, що в діях Коцаби є ознаки злочину, передбачені ч.1 ст. 111 та ч.1 ст. 114 КК України, йому оголошено про підозру», – зазначив Лубківський. 

За його словами, під час затримання у Коцаби вилучено матеріали, які можуть вказувати на вчинення злочинів, передбачених наведеними вище статтями Кримінального кодексу. 

«Сьогодні (8 лютого) судом має бути ухвалено рішення щодо запобіжного заходу стосовно Коцаби», – додав радник глави СБУ. 

Як відомо, раніше Руслан Коцаба звернувся до президента Порошенка, заявивши, що готовий «сидіти скільки належить за законом», але в армію не піде.

Пізніше Коцаба взяв участь в одній з передач та каналі «Росія 1», відомому українофобськими репортажами. В одній студії з лідером «ДНР» Денисом Пушиліним, головним комуністом України Петром Симоненком, лідером ЛДПР Володимиром Жириновським Коцаба обговорював війну в Україні.

Також Коцаба виходив на прямий зв`язок з Івано-Франківська зі студією ще одного “рупору Кремля” – каналу НТВ.

Фото: typical.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *