ОСТАННІ НОВИНИ

Коломойський вирішив балотуватися на посаду президента ФФУ

|

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський заявив про намір балотуватися на пост голови Федерації футболу України. Про це сам губернатор заявив у розмові з «Обозревателем», пише Еспресо.TV.

«Після того, як з виборів президента Федерації несподівано і невмотивовано знялися Маркіян Лубківський та керівник пляжного футболу Сергій Харченко, я вирішив балотуватися на посаду президента ФФУ.
По-перше, я хочу переконатися, що попередня практика непрозорості обрання голови Федерації, як і роботи самої ФФУ, піде в небуття. По-друге, якщо колеги візьмуть до уваги мої заслуги перед українським футболом і оберуть, то можу запевнити – принесу в розвиток Федерації футболу значно більше, ніж більшість зареєстрованих кандидатів. У будь-якому випадку, я маю намір брати активну участь у виборчій кампанії і боротися за перемогу», – заявив Коломойський.

Нагадаємо, що іншими кандидатами на посаду президента ФФУ є колишній футболіст Владислав Ващук, в. о. президента ФФУ Андрій Павелко, колишній голова всеукраїнської профспілки футболістів України Олег Печорний, а також голова Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *