ОСТАННІ НОВИНИ

Цілий день бойовики гатили з «Градів» по містах та селах Донбасу

|

Впродовж неділі, 1 лютого, російсько-терористичні війська не припиняли обстрілювати позиції українських військ та населені пункти. Так, на луганському напрямку бойовики з мінометів обстріляли Станицю Луганську, Кримське, Сокольники, та двічі Новотошківське.

Ворожий вогонь артилерії також вівся по Новотошківському, Кримському, яке також зазнало обстрілу з “Градів”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

З автоматичних гранатометів бойовики тричі обстріляли Щастя. 

На Донецькому напрямку з мінометів вкотре було обстріляно Піски, з БМ-21 “Град”, двічі – селища Тоненьке, та Водяне, з мінометів Первомайське, з танків та артилерії обстрілювалися Новоласпа та Гранітне, з БМ-21 “Град”- Золоте. 

У напрямку Дебальцево з мінометів та артилерії терористи нанесли вогневих ударів по селищу Попасне, з реактивних систем залпового вогню БМ-21 “Град” чотири рази вогонь вівся по Дебальцево. З мінометів терористи обстріляли селище Міус та Орлово-Іванівку.

У районі селища Луганське терористи штурмували позиції наших підрозділів, однак, отримавши відсіч, відступили. 

Зі стрілецької зброї та артилерії були обстріляні населені пункти Малоорлівка, Новоорлівка та Троїцьке, з БМ-21 “Град” – Чернухіно, з мінометів Могила Гостра.

На Маріупольському напрямку під вогонь потрапила Новоселівка Друга, з протитанкових ракетних комплексів та танків бандити обстріляли Миколаївку.

Сили АТО впевнено тримають позиції, щоразу завдаючи терористам суттєвих втрат. Вогонь у відповідь на обстріли ведеться виключно у разі, коли в місцях скупчення бойовиків немає мирних жителів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *