ОСТАННІ НОВИНИ

У Словаччині рейсовий автобус із українцями потрапив у ДТП, є загиблі (фото)

|

Сьогодні, 31 січня, у Словаччині поблизу села Яновце рейсовий автобус Прага – Ужгород врізався у металевий стовп на узбіччі. У результаті ДТП загинуло троє осіб, і ще четверо отримали серйозні ушкодження. Пише Європейська правда з посиланням на словацьке видання Aktuality.sk.

Серед загиблих, як передає ЗМІ, один громадянин України, а також два громадянина Чехії – пасажир та водій автобусу.

Як повідомляється, пасажири, що отримали поранення різного ступеню важкості, були госпіталізовані до лікарень у містах Попрад (складні випадки), Спішска Нова Вес та Левоча.

Загалом, як зазначається, в автобусі знаходилося від 30 до 40 осіб. Двоє з постраждалих перебувають наразі в реанімації.

 

Як зауважив міністр внутрішніх справ Словаччини Роберт Калиняк, який також прибув на місце аварії, попередньою причиною ДТП можуть бути погані дорожні умови.

Як зазначив речник МЗС України Євген Перебийніс, за попередньою інформацією, одна громадянка України загинула і десять травмовано в результаті ДТП в Словаччині.

“За нашою інформацією, автобус, де були громадяни України, потрапив у ДТП. Одна жінка загинула, ще 10 пасажирів госпіталізовані. Ми продовжуємо перевіряти інформацію, це не повні дані про постраждалих”, – розповів він.

За його словами, представники українського посольства знаходяться в контакті з правоохоронними органами Словаччини.

Фото: Aktuality.sk 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *