ОСТАННІ НОВИНИ

Сили АТО знищили 30 бойовиків, ще 69 – поранили

|

Станом на вечір ситуація в зоні антитерористичної операції залишається вкрай напруженою. Терористи продовжують обстрілювати позиції сил АТО та населені пункти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі відомства.

На Дебальцівському напрямку з артилерії та мінометів злочинці вкотре обстріляли Попасну, Чернухіне, Рідкодуб, Міус, Санжарівку, Катеринівку, Луганське, Миронівський, Лозове. П’ять разів вогонь вівся по Дебальцевому. Вогнем самохідних артилерійських установок та реактивних систем залпового вогню бандити завдавали ударів по Дебальцевому, Світлодарську, Вуглегірську, Лозовому та Санжарівці. Противник атакував позиції сил АТО в районі населених пунктів Міус та Чорнухіно.

На Луганському напрямку з танків та протитанкових керованих ракет терористи вели вогонь по позиціям сил АТО в районі Кримського та Щастя. Останній зазнав вогневого удару також з БМ-21 “Град”.

З мінометів та артилерії противника тричі було обстріляно Кримське, а також Гірське.

В районі Маріуполя з БМ-21 терористи вели вогонь по Гнутово, а з мінометів та артилерії обстріляли Орловське і Талаківку.

В районі Донецького аеропорту з мінометів терористи обстрілювали наші позиції неподалік населених пунктів Піски та Водяне. Останній населений пункт також був обстріляний з БМ-21 “Град”.

Також терористи не припиняють вести вогонь по населених пунктах, піддаючи загрозі життя мирних громадян. Так, “Градами” та артилерією злочинці обстріляли Красногорівку, Водяне та Піски.

У ході запеклих боїв, сили АТО завдають потужних ударів терористам. За попередніми даними, 30 січня бойовики понесли втратами 30 вбитими та 69 пораненими, 11 бойових броньованих машин та один танк.

Складною залишається ситуація у Вуглегірську. Бойовики не припиняють обстрілювати позиції сил АТО та околиці міста, піддаючи загрозі життя мирних громадян. Зараз у цьому населеному пункті точаться запеклі бої. Інформація про повне захоплення міста терористами не підтверджується. На теперішній час бойовики контролюють лише окремі райони.

Фото: МОУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *