ОСТАННІ НОВИНИ

Угіддя Януковича повернули у державну власність

|

За позовом прокуратури Київської області розірвано договір з ТОВ «Дім Лісника». Державі повернуто майно та земельні ділянки, які були незаконно відчужені та переданих у користування колишнім керівникам держави, вищим посадовим особам, народним депутатам України. Про це Львівському порталу повідомили в Управлінні зв’язків із ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Так, за позовом прокуратури Київської області господарським судом розірвано укладений у 2012 році з ТОВ «Дім Лісника» договір користування на 49 років лісовими ділянками площею 2,648 га, розташованими у Сухолуцькому лісництві на території Вишгородського району Київської області.

Як відомо це товариство пов’язують з колишнім Президентом України Віктором Януковичом.

Лісові ділянки, на яких без дозволу Дніпровсько-Тетерівського державного лісомисливського господарства велося будівництво нерухомих об’єктів, штучних водойм, бетонних пішохідних доріжок, вимощених каменем, повернуто державі.

Обґрунтованість позовних вимог 29 січня підтвердив Вищий господарський суд України, який, погодившись із доводами Генеральної прокуратури України, зазначене рішення суду залишив у силі.

Фото: gazeta.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *