ОСТАННІ НОВИНИ

«Апалчєнци» ніколи б не освоїли систему «Смерч» - військовий

|

Бійці 24-ї механізованої бригади вкотре підтвердили присутність російських військових на Донбасі. Про це українські вояки розповіли під час сьогоднішньої прес-конференції, інформує кореспондент Львівського порталу

За словами військових, яскраві приклади присутності російських військ у зоні конфлікту вони відчули, коли їхній підрозділ обстріляли з реактивної системи залпового  вогню «Смерч».

«Так звані «апалчєнци» цього не можуть робити, бо вони цього ніколи не вчились. Для того, щоб вести вогонь з такої установки, потрібні відповідні вміння. Це складна математична задача, для якої потрібно знати систему координат та систему наведення», – розповів боєць 24-ї бригади Тарас Матвіїв.

Як розповідають військові, люди, які залишились на окупованих територіях часто звинувачують саме українські сили в обстрілах житлових кварталів. Тоді мусять людям пояснювати, і просять це частіше робити у ЗМІ.

«Крім того, ведемо розмови з людьми на теми звідки в терористів така потужна зброя. Та і люди не сліпі, бачать, що привозять путінські гумконвої», – додав боєць 24-ї бригади Володимир Лазар.

Фото: byaki.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *