ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин намагався ввезти в Україну новенькі гаджети

|

Сьогодні вночі у міжнародному пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону в автомобілі подорожуючого виявили сховані не задекларовані брендові гаджети. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Сім штук смартфонів «iPhone 6», три планшети «iPad 3» та дві ігрові приставки «Sony PlayStation 4» намагався незаконно ввезти в Україну 39-річний житель Львова у власному автомобілі. Для того, щоб не декларувати багаж, водій завчасно сховав гаджети в особистих речах, ніші для запасного колеса та у відділенні для документів салону авто, а по в’їзді до пункту пропуску обрав смугу руху «зелений коридор». Однак під час проходження прикордонного контролю, інспектор ініціював проведення додаткового, спільного з працівниками митниці, огляду транспортного засобу, в ході якого вони виявили прихований багаж.

 

У результаті, через власні протиправні наміри, кмітливий водій комунікаційні пристрої передав в дохід держави, отримав протокол про порушення митних правил та буде змушений сплатити ще й чималий штраф.

 
 
Фото: Мостиський прикордонний загін 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *