ОСТАННІ НОВИНИ

Україна поверне окупований Донбас – Порошенко

|

Україна поверне Донбас та відродить там українство. Про це у своїй промові на Марші пам`яті жертв терору заявив президент Петро Порошенко, пише Українська правда.

«Україна продемонструвала всьому світу, що є миролюбною європейською державою. Сьогодні  вночі “кіборги” у аеропорту Донецька демонструють мужність, патріотизм і героїзм, вони є прикладом, як треба захищати Україну. Ми не віддамо ані клаптика української землі. Ми повернемо Донбас, відродимо на Донбасі українство і продемонструємо, що ще одним чинником і запорукою нашої перемоги є єдність. Зараз Україна єдина як ніколи», – сказав президент.

За словами П. Порошенка, Україну підтримує увесь Світ і ми обов’язково переможемо загарбників.

«Терористичні атаки  на Донеччині, коли був збитий Боїнг777,  теракти в Одесі, під Волновахою, Харкові, Києві – переслідують одну мету – налякати… Ворог намагався, щоб ми вже звикли до жертв, щоб їх кількість перейшла до арифметичної статистики. Цього не буде, ми пам`ятаємо кожного героя… Ми не боїмося, з нами весь світ, за нами – перемога над терором і загарбниками, ми переможемо у нашій боротьбі за мир», – переконаний президент.

Фото: Фейсбук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *