ОСТАННІ НОВИНИ

Українка зупинилась за крок до медалі

|

Жіночим спринтом в німецькому Рупольдингу сьогодні продовжився черговий етап Кубка світу з біатлону.  Успішно виступила лідер української команди Валентина Семеренко. Валя чисто стріляла на вогневих рубежах і лише невеличкий функціональний спад не дав можливості нашій спортсменці бути серед призерів і зайняти третє місце, про це інформує сайт biathlon-ua.

Доволі несподівано спринт виграла норвезька біатлоністка Фанні Хорн. Хорн стріляла чисто і випередила навіть білоруську ракету Дарію Домрачеву, яка також стріляла без промахів. Третє місце ще в однієї норвежки Тіріл Екхоф, якій для здобуття призового місця не завадив навіть один промах.

Досвідчена українка Ольга Абрамова з двома промахами фінішувала 24-ю.

Що стосується інших українок, то варто відзначити наших молодих дівчат. Гарним результатом можна вважати 33-е місце Ірини Варвинець. З одним промахом на стійці юній Ірині вдалося увійти в очкову зону в елітному дивізіоні, що є безперечним успіхом.

Ще одна молода українка Анастасія Меркушина стартувала останньою в цій гонці. Вона чисто відстріляла на стрільбі лежачи, однак двічі промахнулася на стійці і в результаті фінішувала лише 57-ю, але навіть це місце можна вважати успіхом.

Несподівано погано стріляла сьогодні другий номер українок Наталія Бурдига, яка сумарно промахнулася 5 разів і фінішувала аж 60-ю. Відразу за нею фінішувала Надія Бєлкіна, у якої в пасиві два промахи.

Фото: biathlon.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *