ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини розповіли, що в пріоритеті обласного бюджету на 2015 рік

|

Пріоритетними напрямками в частині фінансування з обласного бюджету на 2015 рік будуть реалізація соціальних програм та програм постійного характеру, зокрема, які стосуються виплати зарплат бюджетникам, належне фінансування процедур гемодіалізу, забезпечення потреб АТО та ремонти доріг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Сьогодні, 15 січня, у Львівській обласній раді відбулися бюджетні слухання за участю депутатів обласної ради – членів комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних та обласних програм та рішень ради.

Під час слухань депутати обговорили фінансові показники проекту бюджету Львівської області на 2015 рік, а також механізм виділення коштів на реалізацію низки важливих програм. Зокрема, за словами голови постійної комісії з питань бюджетну, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослава Качмарика, для того, щоби максимально ефективно були використані кошти обласного бюджету на пріоритетні напрямки, необхідно також залучати в якості співфінансування грошовий ресурс районів та міст Львівської області.

На закінчення слухань депутати одноголосно вирішили рекомендувати на розгляд сесії обласної ради проект бюджету Львівської області на 2015 рік, а також його ухвалення.

Фото: zaxid.net

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *