ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП на коліях Укрзалізниці загинуло 19 осіб

|

Упродовж 2014 року на залізничних переїздах і коліях поза переїздами сталося 68 дорожньо-транспортних подій, що на 26 подій менше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Зокрема, зафіксовано 56 випадків ДТП на переїздах та 12 – на коліях поза переїздами.

Унаслідок ДТП загинуло 19 осіб та 34 травмовано. У порівнянні з відповідним періодом 2013 року кількість загиблих зменшилася на 4 особи, а кількість травмованих збільшилася на 7 осіб.

Найбільше – 22 дорожньо-транспортні пригоди на переїздах та коліях поза переїздами за січень-грудень минулого року сталися на Південно-Західній залізниці, 14 випадків ДТП зафіксовано на Львівській залізниці, 11 – на Одеській, 9 – на Придніпровській, 7 – на Південній та 5 – на Донецькій залізниці.

Усі ДТП на переїздах та коліях стаються через грубе порушення водіями автотранспорту правил дорожнього руху. Так, у поточному році  вже відкрито сумний рахунок. Одинадцятого січня на перегоні Сорочий Брід – МотовилівкаПівденно-Західнї залізниці, на переїзді, що охороняється, при справній сигналізації локомотив зіткнувся з люлькою мотоцикла. У результаті ДТП водій загинув.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *