На Донбас вирушив зведений загін правоохоронців Львівщини (фото)

|

Бійці зведеного загону правоохоронців Головного управління МВС України у Львівській області сьогодні, 11 січня, відправились у зону АТО для охорони громадського порядку та об’єктів життєзабезпечення у містах Донбасу. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Сьогодні у зону АТО ми проводжаємо 63 бійців зведеного загону. Більшість з них вперше відправляється виконувати бойові завдання на сході нашої держави, проте серед них є й досвідчені бійці. Командування АТО поставило перед ними два завдання. Перше – це забезпечення громадського порядку і друге – охорона життєво важливих для міста об’єктів: електропідстанцій, мостів та інших», – розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

 

До складу зведеного загону увійшли працівники різних служб та підрозділів ОВС Львівщини: дільничні інспектори міліції, працівники розшуку, слідства та інші.

«Усі бійці – добровольці, пройшли навчання на Яворівському полігоні та забезпечені усім необхідним для виконання завдань: зброєю, одягом, продуктами харчування», – зазначив командир зведеного загону правоохоронців ГУМВС України у Львівській області, начальник Турківського райвідділу міліції, підполковник міліції Андрій Кумечко.

 

Як завжди, на виконання бойового завдання правоохоронців проводжали представники Головного управління МВС України у Львівській області, рідні та близькі.

 

Нагадаємо, від початку тижня три загони правоохоронців Львівщини відправились для несення служби у зону АТО. Загін працівників ДАІ вирушив на схід України 6 січня, 10 січня відбулась ротація бійців батальйону «Львів».

 

Фото: ГУ МВС у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *