ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ знайшла сховок терористів на Донеччині

|

Оперативники встановили двох громадян України, які за вказівкою бойовиків незаконного збройного формування «ДНР» перевозили та зберігали зброю для скоєння терористичних актів проти мирного населення. Про це сьогодні, 11 січня, на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

«У підземному сховищі злочинців, яке було розташоване у Артемівському районі Донецької області, було вилучено автомати Калашнікова, гранатомети різних модифікацій, боєприпаси, ручні гранати, набої для стрілецької зброї, а також топографічні карти Слов’янська та Барвенкового, списки груп спостерігачів ОБСЄ, фото- та відео-матеріали терористів», – розповів А.Лисенко.

Також у Красноармійську Донецької області затримано терориста, який збирав та передавав інформацію бойовикам «ДНР» щодо дислокації та переміщення особового складу та військової техніки підрозділів ЗС України в зоні АТО. Контррозвідники також виявили ще одного терориста з бандугруповання «Лєший», який пройшов військовий вишкіл на території РФ та приймав участь у збройних нападах на позиції українських військових.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *