ОСТАННІ НОВИНИ

Синоптики попереджають: сьогодні у Львові сильні пориви вітру

|

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що по Львову 11-12 січня очікуються пориви західного вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. Можливий часом мокрий сніг та дощ, передає кореспондент Львівського порталу.

Відтак, сьогодні у Львові прогнозується хмарна погода з проясненнями. Дощ з переходом в мокрий сніг. Ожеледь, налипання мокрого снігу. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень 2-4 градусів тепла.

12 січня очікується хмарна погода. Часом сніг та мокрий сніг з переходом в дощ. Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

13 січня прогнозується хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці невеликий сніг та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 1-6 градусів тепла.

14 січня без істотних опадів, 15 січня часом дощ та мокрий сніг. Температура повітря вночі 0-5 градусів морозу, вдень 14 січня 1-6 градусів тепла.

Фото: www.stejka.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *