ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики втрачають довіру жителів Донбасу – штаб

|

Рівень підтримки терористів «ДНР» та «ЛНР» серед населення Донбасу продовжує знижуватися. Незважаючи на постійні спроби бойовиків мобілізувати чоловіків на окупованих територіях, бажаючих займатись терористичною діяльністю меншає.

Про це сьогодні, 10 січня, на брифінгу повідомив речник Антитерористичної операції  полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

«У таборах підготовки бандитів для терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР» відчувається гостра нестача людей, які б хотіли піти воювати проти боєздатної української армії. За даними розвідки, було встановлено, що впродовж грудня-січня проводяться активні агітаційні заходи серед членів проросійських військово-патріотичних організацій, що діють на території АР Крим. Однак особливого результату вони не дають», – розповів А.Лисенко.

Окрім того, за даними штабу мешканці Луганської області продовжують активніше виказувати своє невдоволення діями незаконних збройних формувань. Зокрема, учора, 9 січня, вчителі навчальних закладів міст Антрацит та Алчевськ масово не вийшли на роботу з причини відсутності заробітної плати з жовтня 2014 року.

Фото: thekievtimes.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *