ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом дня бойовики 24 рази обстріляли позиції українських сил

|

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції ускладнюється. Сьогодні незаконні збройні формування продовжили здійснювати обстріли позицій наших, військ у тому числі і з важкого озброєння. За день зафіксовано 24 порушення бойовиками режиму припинення вогню. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

Терористи один раз з гранатомета, шість разів з мінометів, двічі з артилерійських систем та один раз із озброєння танку обстріляли українські позиції поблизу Нікішино.

«Цілий день не стихали постріли у районі донецького аеропорту. Незаконні збройні формування з стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та артилерії вели вогонь по новому терміналу летовища», – повідомили у прес-центрі.

Двічі з мінометів та один – з артилерійських систем піддали обстрілу населений пункт Піски. Артилерію ворог також застосував по населених пунктах Сєверне та околицях Первомайського. Протитанковими керованими ракетами було обстріляно населений пункт Гранітне, а з мінометів – Мар’їнку.

Загострюється ситуація й на Луганщині, у населеному пункті Станиця Луганська. «Сьогодні тут бойовики з артилерійських систем обстріляли житлові будинки мирних жителів селища. Потім відбулося більш ніж двогодинне бойове зіткнення бойовиків з українськими військовими. Після того, як бандити відступили, ними було задіяно реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град». Крім того, у районі населеного пункту Щастя, на Луганщині, «працював» снайпер», – повідомили в прес-центрі АТО.

Фото: МОУ 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *