ОСТАННІ НОВИНИ

У вагонах Львівської залізниці двоє людей зостались босими

|

На Різдво у вагонах Львівської залізниці викрали гроші, телефон, верхній одяг та дві пари взуття. Про це Львівському порталу повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Їдучи приміським дизель-поїздом № 6336 сполученням «Здолбунів-Удрицьк» на перегоні «Костопіль – Моквин» 23-річний мешканець Рівненської області виявив відсутність мобільного телефону, грошей в сумі 200 грн. та пакету, з продуктами харчування. Сума збитку становить 1000 грн.

Їдучи в пасажирському поїзді №83 сполученням «Одеса – Ковель», 38-річний громадянин Латвії виявив крадіжку кросівок, які знаходились в купе під столиком. Сума збитків 900 гривень.

При відправленні зі ст. Львів пасажирського поїзда № 109 сполученням «Львів – Херсон» 11-річна мешканка Херсонської області виявила відсутність мобільного телефону. Сума збитку 2 200 гривень.

Під час проїзду в пасажирському поїзді № 83 сполученням «Одеса – Ковель» 26-річний мешканець Одеської області виявив крадіжку зимових черевик та штанів, які знаходились в проході купе під столиком. Сума збитку 800 грн.

Розслідування тривають.

Фото: vidomosti-ua.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *