ОСТАННІ НОВИНИ

Крадійка примудрилася винести з магазина шубу у жіночій сумочці

|

У Червонограді жінка викрала з магазину норкову шубу. За фактом крадіжки відрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

 Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Червоноградського міського відділу міліції, 2 січня, надійшла заява від 38-річного приватного підприємця про те, що в кінці грудня, минулого року, невідома особа викрала з його магазину норкову шубу вартістю 4700 гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетна 25-річна місцева мешканка, котра сховала шубу в жіночу сумочку та вийшла з магазину.

«Як розповіла нам зловмисниця, шуба їй сподобалась, але можливості придбати її у неї не було», – розповів заступник начальника начальник кримінальної міліції Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Андрій Дикий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п`ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *