ОСТАННІ НОВИНИ

Фанатичні росіяни зробили з Путіна «володаря перснів»

|

У Росії з`явилася марка біжутерних аксесуарів, яка пропонує покупцям кільця з головою президента Володимира Путіна. Про це пише “Gazeta Wyborcza“, передає Еспресо.TV.

Компанія називається на німецький манер – Putinversteiner. Це слово буквально означає “той, хто розуміє Путіна”. Німецька преса використовує його для позначення політиків і громадських діячів на Заході, які закликають “зрозуміти Путіна” і скасувати санкції.

Засновник компанії Гліб Крайник каже, що збирається зробити свій бренд міжнародним. Тому і вибрав німецьке слово. Поки що в асортименті компанії тільки персні з головою Путіна. Однак Крайник обіцяє розширити асортимент, додавши також годинник, браслети, кулони та ручки.

Один такий перстень з головою президента купив одіозний російський політик Володимир Жириновський. Він також замовив ще один перстень, але зі своєю головою. Одна така “голова Путіна” на палець коштує 7,5 тисяч рублів. Вага кільця – 10 грамів, а виконане воно зі срібла.

Це не перший аксесуар із зображенням президента Росії. Після анексії Криму в Росії почали продавати футболки з Путіним. А в Киргизстані Бар “Путін” злить російських дипломатів.

Фото: фото:http://wyborcza.pl/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *