ОСТАННІ НОВИНИ

В Одесі оголосили винагороду за інформацію про організаторів нічного теракту

|

За допомогу в розслідуванні обіцяють 100 000, пише Сьогодні.  

В Одесі оголосили про винагороду за будь-яку інформацію, яка допоможе в розшуку і затриманні підривника “Координаційного центру допомоги воїнам АТО” на Гімназійній вулиці або людей, причетних до інших терактів в місті. Винагороду в розмірі 100 тисяч гривень намір видати одеський громадський Андрій Юсов.

“Пропоную Одеському міському голові та голові обласної адміністрації підтримати ініціативу громадськості та збільшити фонд винагороди за упіймання терористів. Правоохоронні органи і місцева влада демонструють повну безпорадність у боротьбі з терористами в Одесі, досі не розкрито жоден злочин проти журналістів і проукраїнських активістів у місті, не знайдені проросійські злочинці, які постійними терактами тримають українське місто в напрузі. Людям залишається брати ініціативу в свої руки”, – підкреслив він.

Як з`ясувала “Сегодня”, винагороду пропонують меценати.

“Одеські активісти та патріоти дали час для роботи СБУ та правоохоронців, але зараз ми розумінням, що ніяких результатів слідчих робіт немає і одеситам доводиться самим турбуватися про свою безпеку. Ми впевнені, що така ініціатива буде куди ефективніше”, – повідомила керівник Координаційного центру, постраждала Яна Титаренко.

Нагадаємо, вночі біля Координаційного центру допомоги бійцям антитерористичної операції в Одесі пролунав потужний вибух.

Міліція має намір кваліфікувати подію, як теракт.  Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що в період з 22:35  до 22:45 4 січня невідомий з допомогою вибухового пристрою підірвав вхідні двері центрального входу громадської організації, розташованої в одноповерховому будинку по вулиці Гімназійна, 3.

В результаті вибуху були повністю знищені двері, пошкоджено ролети офісу і склопакети фасадних вікон сусідніх будинків. Зазначається, що в результаті вибуху ніхто не постраждав.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *