ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїхали на ротацію медики, які рятували вояків у зоні АТО (фото)

|

На ротацію прибули військові медики  Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному медіа-центрі

Міністерства оборони України.

 

Їх ледь більше десятка. І пробули вони в зоні АТО близько трьох місяців. Але за цей час вони встигли стати легендами серед українських бійців. Вони військові медики Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, які входили у склад передової мобільної військово-лікарської групи.

 

За словами керівника групи підполковника медичної служби Василя Бітнера, в зоні відповідальності Львівських військових медиків були такі важкі і важливі напрямки, як Донецький аеропорт та населений пункт Піски. Загалом вони евакуювали з зони бойових дій близько 400 поранених військовослужбовців та провели понад сотню операцій в польових умовах.

Загалом, львівські військові медики з першого дня російського вторгнення знаходяться на передових рубежах. На сьогоднішній день майже весь персонал Військово-медичного клінічного центру Західного регіону пройшов крізь війну.

За словами самих медиків, після короткого відпочинку вони повернуться назад на фронт. Адже саме там потрібна їх самовідданість і професіоналізм.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *