ОСТАННІ НОВИНИ

Як львів’яни зустрічали своїх героїв з фронту (фото)

|

Останній раз Львівський залізничний вокзал так зустрічав військові ешелони напевно ще у далекому 1945 році, коли з війни повертались переможці над фашистською чумою. Тепер, тут зустрічали воїнів 4-го добровольчого батальйону 24 механізованої бригади, які повернулися з передових позицій у неоголошеній російській війні. Загалом з фронту повернулись більш ніж 500 бійців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західний регіональний медіа-центр  Міністерства оборони України.

Понад 70-ть днів львівські воїни героїчно охороняли наш мир і спокій від навали російських терористичних військ неподалік населеного пункту Кримське.

 

Хлібом та сіллю наших воїнів зустрічали голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, а також чимало рідних і близьких наших героїв.

Чи не вперше за майже сімдесят років ешелон з бійцями заїхав під звуки військового оркестру 24-ї механізованої бригади.

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам`ять п`яти бійців 4-го добровольчого батальйону 24-ї механізованої бригади, які загинули під час бойової служби.

Після прибуття військові матимуть до 20 днів відпустки, після чого повернуться до місця постійної дислокації – у військову частину м. Яворова.

 

В своєму зверненні до особового складу батальйону командир 4-го механізованого батальйону підполковник Михайло Гнатів, запевнив всіх присутніх, що після відпочинку особовий склад повернеться і закінчить справу з відновлення територіальної цілісності України.

Фото:  Західний регіональний медіа-центр  Міністерства оборони України

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *