ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра громаді Львова передадуть Вифлеємський вогонь миру

|

3 січня о 12:00 в соборі Святого Юра відбудеться урочиста передача Вифлеємського вогню миру громаді міста Львова. Наприкінці грудня пластуни доставили Вогонь з Австрії до собору, щоб поділитись із львів’янами символом миру та любові. Церемонія передачі Вогню включатиме молебень та співи колядок, повідомили Львівському порталу у Львівському осередку Пласту.

У суботу відбуватиметься щорічна церемонія передачі Вифлеємського вогню миру львів’янам. Кожен охочий зможе запалити свою свічку та принести символ миру, любові та добра до власного дому. Цьогоріч український народ, як ніколи, потребує такого символу, адже через війну на Сході країни люди потребують миру та спокою в серцях.

Зараз Вогонь перебуває в соборі Св. Юра, що традиційно є домівкою для нього. Завтра на церемонії будуть присутні пластуни зі Львова та районних осередків – розпочинається естафета передачі Вогню всім храмам Львівщини, так як бажаємо, щоб Вогонь дістався до кожної української сім’ї.

Попри те, що офіційне передання Вогню львів’янам відбудеться лише 3 січня, до цього часу пластуни Львова вже встигли передати вогонь до керівних органів самоврядування, військових частин міста, а також в дитячі будинки та сиротинці.

Впродовж 17 років завдяки членам організації Пласт Вогонь прибував до Львова та України, щоб нести символ віри, любові, добра та миру. Сподіваємось, що, попри складну ситуацію в країні, завдяки Вифлеємському вогню миру, спільним зусиллям та молитвам українці впораються із матеріальними та моральними труднощами. Запрошуємо на подію всіх львів’ян та гостей міста.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *