ОСТАННІ НОВИНИ

Українці вимагають покарати Інтер за російських виконавців у новорічну ніч

|

Представники комісії з питань поширення й демонстрації фільмів та низки правозахисних організацій вимагають позбавити канал “Інтер” ліцензії. Про це написав член експертної комісії з питань поширення й демонстрації фільмів Олексій Курінний у Facebook, передає УП.

“Сьогодні впродовж новорічної ночі на телеканалі Інтер – засилля виконавців, що різко засуджуються суспільством через підтримку ними війни та злочинних дій Росії”, – обурився він.

“Серед одіозних виконавців – “регіоналка” Таїсія Повалій, лауреати російської музичної премії Потап і Настя, а також Ані Лорак, яка виступала у Москві одразу ж після сепаратиста Аксьонова. Виступали і відомі антиукраїнськими висловлюваннями Йосип Кобзон, Валерія, Олег Газманов, а також Микола Басков, що закликав знищити збройно Майдан-2004″, – уточнив Куріний.

“Така інформаційна політика Інтера сприяє російській пропаганді, тож є неприйнятною для українського суспільства. З огляду на це, вимагаємо позбавлення ліцензії телеканалу Інтер – як такого, що в умовах війни працює на ворога”, – заявив він.

За словами Курінного, цю позицію погоджено “з колегами по комісії з фільмів та з інших україноцентричних правозахисних організацій”.

Речник президента України Святослав Цеголко також написав у Твіттері: “Вакарчук, безперечно, переміг Кобзона у новорічну ніч. Але за антиукраїнських виконавців треба публічно відповісти”.

Як повідомляє Українська правда, на “Голубом огоньке”, який традиційно показують російські канали під новий рік, Валерія, Газманов і Кобзон проспівали, пісню про санкції.

Відео: Дмитрий Петровский

Фото: taini-zvezd.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *