ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові для бездомних організують Святвечір

|

6 січня о 17.00 год. в Центрі обліку та нічного перебування бездомних, що на вул. Кирилівській, 3а, для бездомних, які отримують соціальні послуги в Центрі обліку та нічного перебування бездомних, проведуть спільні молитву та трапезу з традиційними стравами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб традиційно щороку організовує Різдвяну вечерю для своїх підопічних. У Різдвяний вечір працівники Центру намагаються створити атмосферу родинного затишку для людей, які втратили житло.

Окрім цього, до присутніх з вітальним словом з нагоди Різдва звернеться директор Центру отець Олег Федоренко.

Довідка

Центр обліку та нічного перебування бездомних є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Відповідно до своїх завдань Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, тощо.

З січня 2009 року в Центрі розпочало роботу відділення нічного перебування для бездомних. Приміщення відділу адаптовано під цикл отримання бездомним послуг реєстрації, первинного медичного обліку, санітарно-гігієнічних послуг та послуг ночівлі.

Фото: vk.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *