ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтерський рух в Україні немає аналогів у світі – Порошенко

|

Президент України Петро Порошенко сьогодні під час представлення новопризначеного голови Львівської ОДА відзначив важливість волонтерського руху в Україні, передає кореспондент Львівського порталу.

«Український народ продемонстрував стійкий бойовий дух, небачену і нечувану консолідацію та організацію для того, аби захистити Україну. Продемонстрував здатність боронити державу», – сказав П.Порошенко.

Він також наголосив на тому, що волонтерський рух немає аналогів в світі.

«Я хочу сказати, що волонтерський рух, який був цього року в Україні, немає аналогів в світі. Тим більше дивно, що два роки тому соцопитування свідчили, що лише 13% українців готові були зі зброєю у руках боронити українську державу. А сьогодні 82% своєю конкретною справою підтримали Збройні сили України, підтримали захист держави: хтось перерахунком грошей через СМС, хтось активною участю у волонтерському русі, хтось у складі добровольчих батальйонів, підпорядкованих ЗСУ, брав до рук зброю і захищав Україну. Велика кількість з них – львів’яни та галичани. Ми продемонстрували, що таке насправді любити державу, любити України», – наголосив П.Порошенко. 

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *