ОСТАННІ НОВИНИ

До приїзду Порошенка у центрі Львова зачистили люстраційну акцію

|

Невідомі розгромили намети безстрокової акції протесту Ініціативної групи громадських сил Львівщини, які вимагали люстрації керівників газопромислових управлінь ДП «Львівтрансгазу» Леоніда Мельника та ДП «Львівгазвидобування» Олександра Сендеги. Розгром палаток мітингарів стався, 27 грудня 2014 року, близько 5 години ранку. Про це Львівському порталу повідомив представник Громадянської компанії «Платформа вільних людей» Любомир Пелех.

За словами активіста невідомі фактично знищили майно акції, утім вони планують її відновити із новими силами.

«Знищено майно безстрокової акції на проспекті Свободи біля пам’ятника Шевченкові в центрі Львова. Контроль за знищенням наметів здійснювала невідома особа, яка випадковим свідкам представлялася посадовою особою одного із люстрованих нами підприємств. На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції, складено протокол, допитано свідків – повідомив Любомир Пелех.

 

Водночас громадянська компанія «Платформа вільних людей» просить всіх небайдужих допомогти у встановленні злочинців. За їх затримання навіть обіцяють винагороду. Очевидців просять зголоситись за тел.: (093) 23 11 898, або 102.

 

Тим часом активісти переконані, що їхня безстрокова акція в центрі міста Львова з вимогою люстрації Леоніда Мельника та Олександра Сендеги є невигідною також й для міської влади Львова, а особливо перед завтрашнім приїздом Президента України Петра Порошенка.

 

«Сьогодні, 29 грудня 2014 року, близько 15 години дня, Галицька районна адміністрація Львова вчинила спроби демонтажу залишків наметів. Без відома та присутності організаторів люстраційної акції, незаконно «прибрали» з місця розташування особисте майно мітенгарів, а також чинилися спроби знищення залишків наметів та їх вивозу. Це скоєно з метою, щоб президент України не звернув свою увагу на вимоги пікетувальників», – вважає Любомир Пелех.

Фото: Любомира Пелеха

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *