ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція розповіла деталі обстрілу будинку Садового

|

Заступник начальника управління міліції міста, начальник кримінальної міліції Павло Гарасим розповів про деталі обстрілу будинку міського голови Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми вчора мали прикрий злочин. Близько 21 год нам повідомили працівники міліції, які несуть службу по охороні даного будинку, що було здійснено вибух. Виїхали всі служби, які потрібні. Було зафіксовано, що здійснено постріл з ручного протитанкового гранатомета. Модель зараз встановлюється – чи це 22 чи 18 гранатомет РПГ. Після експертизи буде більш чітко вказано», – розповів він.

Правоохоронець також зазначив, що зараз об’єкт охороняється працівниками міліції. «Вони знаходились від самого вибуху практично 4-5 м в будці, де є монітор, вони спостерігають за відеокамерами. Порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 258 «скоєння терористичного акту». Це важкий злочин, покарання передбачається від 5 до 10 років. Це провадження буде об’єднане з попереднім, будуть взяті напрацювання і інформація, яка була попередньо. Відстань, з якої стріляли, більше50 м. Це видно по камерах спостереження. Попередньо, маркування – це РГД-18 або 22. Це українське виробництво», – Павло Гарасим.

П. Гарасим також зазначив, що міліція звертається до усіх мешканців міста Львова, якщо є будь-яка додаткова інформація, надати її в міліцію, Службу безпеки України чи будь-яким іншим компетентним органам.

«По попередньому злочину було весь мікрорайон опрацьовано, всі громадяни йшли на зустріч. Також надавали приватне відео. Ми  встановили до однієї тисячі камер. Маємо надію, що злочин буде розкрито», – зазначив заступник начальника управління міліції міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *