ОСТАННІ НОВИНИ

Увага водії! На Львівщині – погіршення погодних умов

|

ДАІ звертається до усіх учасників дорожнього руху із проханням бути якомога обережнішими, адже в області очікується погіршення погодних умов. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.  

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє: цієї неділі, 28 грудня, погода буде хмарною з проясненнями. Вночі та вдень сніжитиме. На дорогах ожеледиця.

29-30 грудня синоптики прогнозують місцями сильний сніг, хуртовини. Утворення снігового покриву, снігові замети. На дорогах – ожеледиця.

Державтоінспекція закликає водіїв бути вкрай обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, обов`язково зважати на погодні умови.

«Не залишайте автомобілі на проїзній частині дороги, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

Перед поїздкою не забудьте перевірити технічний стан свого авто. Обов’язково користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрувань.

Будьте особливо обережними на спусках та підйомах, шляхопроводах, під’їжджаючи до пішохідних переходів.

Якщо ви побачили, що через негоду хтось потрапив у скрутне становище, – обов’язково викличте на допомогу працівників ДАІ або аварійно-рятувальні служби!

Нагадуємо телефон чергової частини управління Державтоінспекції Львівщини: (032) 234 09 44, 234 09 32», – йдеться у зверненні до водіїв.

Фото: Фейсбук  

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *