ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові прикрили понад 10 пунктів прийому металобрухту

|

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність мережі нелегальних пунктів прийому металобрухту. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Виявлено, що у Львові діяли більше десяти пунктів без дозвільних документів. Підпільні прийоми металобрухту розташовувалися на територіях промислових підприємств, автостоянок, гаражних кооперативів та самовільно захоплених земельних ділянках.

Крім того, у Яворівському районі, на території одного з промислових підприємств району, працівники міліції виявили нелегальні пункти, де здійснювався прийом вже порізаного на брухт технологічного обладнання підприємства хімічної промисловості.

Встановлено, що усі ці нелегальні пункти належать одному з ТзОВ Львівщини. Зібраний і накопичений таким чином металобрухт відправляли залізничним транспортом на металургійні комбінати інших регіонів держави.

Працівники міліції, 24 грудня, провели більше двадцяти санкціонованих обшуків у нелегальних пунктах прийому металобрухту. Вилучено майже 80 тонн металобрухту, чорних та кольорових металів вартістю близько 800 тисяч гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Фото:styknews.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *