ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять допомогти в підготовці Святвечора для бездомних

|

У Львові готують Святвечір для бездомних, підопічних Центру обліку та нічного перебування (вул. Кирилівська, 3а). З кожним днем різдвяні свята наближаються, тож працівники Центру звертаються до небайдужих підприємців, організацій, львів’ян з проханням допомогти в приготуванні Святвечора для безхатченків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Щорічно наш Центр організовує Різдвяну вечерю для бездомних та безпритульних осіб, які користуються послугами відділення нічного перебування Центру. Щоночі у відділенні ночує від 30 до 60 осіб, яким надаємо місце для ночівлі, гаряче харчування, санітарно-гігієнічні послуги та одяг. У Різдвяний вечір працівники Центру намагаються створити атмосферу родинного затишку для людей, які втратили житло. Отож, будемо вдячні за підтримку, адже навіть маленька допомога є частиною великої справи», – розповів директор Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб о. Олег Федоренко.

Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: тел. 233 14 79 або 233 10 49; адреса: вул. Кирилівська, 3а;  e-mail: [email protected].

Фото: www.religion.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *