ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк обіцяє зберегти студентські стипендії і не підвищувати пенсійний вік

|

У пакеті податкового, бюджетного та соціального законодавства, який уряд внесе до парламенту, Кабінет Міністрів на даному етапі не пропонує підвищення пенсійного віку не збирається позбавляти студентів стипендій. Про це сьогодні під час засідання Кабміну наголосив прем`єр-міністр Арсеній Яценюк, передає кореспондент Львівського порталу.

«Перед розглядом у парламенті держбюджету-2015 хотілося б розвіяти певні міфи, які нині активно обговорюються в українському суспільстві. Перше, що стосується підвищення пенсійного віку. На даному етапі уряд не пропонує підвищення пенсійного віку та не збирається позбавляти студентів стипендій. Друге, те що стосується спеціальних категорій пенсіонерів. На даному етапі Уряд не пропонує переглядати підходи в нарахуванні пенсій для спеціальних категорій. Третє щодо стипендій для українських студентів. Стипендії зберігаються. Четверте щодо оподаткування або заборони отримання пенсій для працюючих пенсіонерів. Чинна система для працюючих пенсіонерів також залишається.

Чому я кажу «на даному етапі»? Тому що сподіваюся, що той пакет реформ, який буде прийнятий парламентом, дасть можливість Україні отримати додаткові доходи державного бюджету і покривати неймовірні соціальні видатки, які лягли на плечі українського бюджету», – заявив А.Яценюк.

 

Фото та відео: Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *