ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці «святкують» професійне свято (фото)

|

У День української міліції, 20 грудня, у центрі Львові біля памятника Шевченкові відбувся урочистий інструктаж правоохоронців, котрі заступають на службу по охороні громадського порядку у місті. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

 

 

Як повідомив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко, правоохоронці вирішили відмовитись від святкувань через війну в Україні.

«Сьогодні у правоохоронців свято з гірким присмаком – тому, що в країні війна. І ми прийняли рішення не святкувати у цей день, а провести такий інструктаж у символічному для львів’ян місці – місці, де стояв львівський Майдан під час Революції Гідності», – зазначив полковник Зюбаненко.

 

За словами очільника Львівщини Дмитра Загарії, согодні міліція повинна не лише сумлінно боронити порядок та спокій мешканців, а й працювати над відновленням довіри у людей.

«Я ставлю вам завдання забезпечити громадський порядок і спокій у місті не лише сьогодні, а й завжди. Сьогодні всі ми перебуваємо під пильним оком наших громадян, тому це буде для усіх нас, правоохоронців, новий відлік часу – часу змін, реформ та відновлення довіри людей. І всі ми повинні бути достойними цієї довіри», – звернувся до особового складу полковник Загарія.

 

Львівська журналістка Світлана Хитрова, котра тривалий час провела у зоні АТО на сході України, привітала львівських правоохоронців з професійним святом та передала заступникові начальника ГУМВС України у Львівській області – начальникові міліції громадської безпеки полковнику міліції Сергію Маруняку синьо-жовтий прапор від бійців АТО – представників Львівщини.

Під час урочистого інструктажу львівські правоохоронці також були відзначені нагородами МВС, подяками та цінними подарунками від мерії, обласної ради та обласної державної адміністрації.

 

Фото: ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *