ОСТАННІ НОВИНИ

Після обіду з Ківаловим-підрахуєм екс-генпрокурор Махніцький госпіталізований

|

Колишній генпрокурор Олег Махніцький, після дружнього обіду із  Сергієм Ківаловим, зліг у лікарню. Як виявилось, Махніцький знайшов «точки дотику» із скандальним «регіоналом» у сфері освіти. Про це повідомляє інформаційний портал ГО «Україна без корупції».

За даними прес-служби Махніцького, їхній шеф захищає докторську дисертацію, яку писав весь 2014-й рік. І приїхав до ківаловської юракадемії щоб проконсультуватися у свого «наукового керівника», аби під кінець тижня отримати звання доктора.

Вочевидь оприлюднення інформації у ЗМІ, про несподівану зустріч «запеклих ворогів» у Одесі, негативно вплинула на здоров`я екс-генпрокурора.  У чиновника АП стався напад із подальшою госпіталізацією до лікарні. Про це повідомив сам Сергій Ківалов, який був присутній при недомаганні Олега Махніцького.

Ківалов навіть опублікував заяву Махніцького, яку він написав останньої миті, із проханням перенести захист на більш пізній час.

 

Нагадаємо, що партія «Свобода» відхрестилась від Олега Махніцького. Мовляв з червня 2014 року, після відставки Махніцького з посади в. о. генпрокурора і його переходу на роботу в АП України радником Петра Порошенка, «Свобода» не поновлювала його членства у політичній силі.

Заява «Свободи» з’явилась після того, як екс-генпрокурор Махніцький винирнув у компанії екс-регіонала Ківалова.

фото: Vera Zaporozhets та Компромат 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *