ОСТАННІ НОВИНИ

Свідків розстрілу маршрутки просять переглянути відеореєстратори

|

Активісти громадської організації «Варта-1» закликають відгукнутись водіїв автівок, які були свідками розстрілу маршрутки, та мають відео реєстратори. Відповідне прохання поширюється сьогодні ввечері у соцмережах, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Увага !!! Прохання до водіїв свідків розстрілу маршрутки !!!

УВАГА – велике прохання до водіїв, хто був свідком розстрілу з травматичної зброї гумовими кулями по маршрутці на вул. Дж. Вашингтона 6, перегляньте відеореєстратори і при виявленні подробиць цієї події ДУЖЕ ПРОСИМО СКИНУТИ НАМ ВІДЕО. Для того, щоб розібратися і відшукати злочинця», – йдеться у повідомленні-проханні.

Нагадаємо, подія сталася у п’ятницю ввечері на вулиці Джорджа Вашингтона поблизу пологового будинку. Невідомі здійснили три постріли із травматичної зброї в маршрутку №47а марки МАН, яка їхала по своєму маршруту. Одна куля потрапила в лобове скло, дві інші – у бокові вікна. На щастя, ні водій громадського транспорту, ні пасажири, які їхали у маршрутці, не постраждали.

На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Варто зазначити, що маршрутний автобус належить одному з львівських приватних перевізників – «Успіх БМ». Цей автобус безпосередньо брав участь у вчорашньому пікеті міського голови Львова. 

 

Відео: Дивись.інфо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *