ОСТАННІ НОВИНИ

Досягнення «Ревіталізації Підзамче» презентують завтра

|

Завтра о 9.30 в приміщенні Міського палацу культури ім. Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1) відбудеться презентація напрацювань проекту «Ревіталізація Підзамче». Участь у заході візьмуть команда проекту, представники влади міста, МЗС Республіки Польща й Інституту розвитку міст (Краків), мешканці Підзамче, а також представники дружніх ініціатив, які долучились до роботи над темою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Основна мета ревіталізації Підзамче, у межах розробленої стратегії до 2025 року, – це допомога у створенні привабливого району сервісно-житлового призначення, комфортного для мешканців, привітного й цікавого для туристів та перспективного для інвесторів. У досягненні цієї мети повинні бути зацікавлені мешканці району, які здатні самостійно змінити простір навколо.

Більше інформації на сторінці проекту: http://www.pidzamche.org.ua/

Довідка

Проект «Ревіталізація Підзамче» реалізовує  Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків) в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова. Проект співфінансується у рамках Польської програми допомоги заради розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

 Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *