ОСТАННІ НОВИНИ

У фурах від Ахметова контрабанда для терористів – нардепи

|

У зоні АТО зупинили потік контрабанди терористам, яка прямувала на Донбас під виглядом гуманітарної допомоги від фонду Рената Ахметова. Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише народний депутат України Володимир Парасюк, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

За словами нардепа, під виглядом дитячих товарів на Донбас провозяться зовсім недитячі товари.

«Тони продовольства у вантажівках з логотипом фонду Ахметова їде на склад Донбас-арени, який охороняє батальйон «Восток». Під виглядом дитячих товарів, провозяться зовсім недитячі товари, зокрема горілка та цигарки. Найбільш дитячий продукт, який ми знайшли – це 20 тон манної каші. І все це кришують місцеві прокурори і міліція», – йдеться у повідомленні.

 

Водночас В. Парасюк обіцяє, що гуманітарка від фонду Рената Ахметова таки проїде, щоправда не в окупований Донецьк, а до жителів навколишніх сіл, які також потерпають від нестачі продуктів.

 

«Найближчими днями бійці добровольчих батальйонів розвезуть допомогу туди, де це найбільше потрібно», – повідомив він.

 

Окрім того народний депутат України Семен Семенченко повідомляє, що у фурах від Рената Ахметова виявлена нормальна солдатська їжа. Також бійцями батальйону «Дніпро» затримані цигарки, термобілизна і камуфляжі.

 

«Коли розглядали машину з сигаретами приїхав представник «Бруснички» в Донецьку і простодушно зізнався, що це вантаж для їх мережі», – написав він.

Фото: Володимир Парасюк та Семен Семенченко із ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *