ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська журналістка привезла до міста прапор вояків АТО

|

Ведуча ТРК «Львів» Оксана Клим повернулася із зони АТО, де побувала разом із формуванням «Народна Самооборона Львова».  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ТРК «Львів».

Гості привітали вояків 80-ї аеромобільної бригади з наступаючим святом Миколая та привезли необхідні речі й подарунки від львів’ян. Допомога, яку закупили на кошти небайдужих жителів міста, помістилась у дві фури, загальною вагою близько 40 т вантажу. Серед переданого одяг, вода, планшети з картами та ін. Окрім того, для потреб військових, привезли три автомобілі, один із яких броньований.

 

Оксана Клим відзначила, що тепер у України точно є своя армія, вояки якої не допускають інших думок, окрім переможних. Але, аби перемогу отримати, необхідно всім  українцям допомагати воякам, працювати паралельно з ними. Вона зауважила, що із місцевого населення більше підтримують армійців діти, які у школах роблять листівки для вояків, пишуть їм листи і підтримують морально. Хоча від дорослого населення захисники також отримують допомогу.

Фото: ТРК «Львів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *