ОСТАННІ НОВИНИ

Як Львів зустрічав героїв (фото)

|

Понад триста десантників з 80-ої аеромобільної бригади, які виконували бойове завдання на сході України, врешті повернулись до Львова. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Перебуваючи на найскладніших ділянках в Луганській області, наші мужні воїни не рахували обстрілів та ворожих куль, які прилітали до них з російського боку. Вони не злякались путинських наймитів та донбаських маргиналів. З честю та гідністю Українські білокрилі лицарі виконали всі поставлені перед ними завдання. Не віддали ворогу ні клаптика нашої землі.

Удома новітніх героїв України чекало чимало людей. Зустріти мужніх десантників прийшло близько двох тисяч родичів, близьких та знайомих, а також простих львів`ян. Вони принесли з собою квіти та власноруч намальовані плакати. Автобуси з прибулими захисниками Батьківщини зустрічали оплесками та вигуками «Герої!».

 

 

Хлопців вже з дверей зустрічали обіймами і цілунками. Однак навіть така чуйна і тепла зустріч не завадила воїнам швидко вишикуватись на плацу частини, після короткого привітання та подяки від командування хлопці Всі присутні схили голову в честь пам`яті за загиблими в цій війні побратимами.  Хтось з батьків почав співати Гімн України, який підхопили всі присутні. Адже за нашим українським національним переконанням герої — не вмирають.

Відразу після зустрічі всім прибулим було видано відпускні посвідчення і вони  разом зі своїми близькими відправились по рідних домівках.

 

Фото: Західного регіонального медіа-центру МОУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *