ОСТАННІ НОВИНИ

Різдвяний Ярмарок відкрили «Львівським празником на Андрія»

|

У Львові відкрили шостий Різдвяний Ярмарок. Для мешканців та гостей міста підготували спеціальну програму – «Львівський празник на Андрія». Традиційно, на сцені Ярмарку мер Львова, директор ТОВ «Львівські Ярмарки» та гість мер Чернівців викарбували монети. Також на Ярмарку збирали кошти на лікування військових із зони АТО. Про це інформує прес-служба ЛМР, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми вже вшосте відкриваємо Різдвяний Ярмарок. Це стало традицією для нашого міста – проводити ярмарки. Ми вирішили цього року надати перевагу підприємцям зі всієї України. В нас є підприємці практично з кожної області, є навіть зі Слов`янська, з Криму. Усім учасникам гарного настрою і вдалих покупок», – зазначив Ігор Фіняк, директор ТОВ «Львівські Ярмарки».

Цього троку учасниками Ярмарку стали 150 підприємців. Вперше свою унікальну кухню на Ярмарку представляють кримські татари.

 «Для мене дуже велика честь у цей день від імені чернівчан привітати вас з відкриттям Різдвяного Ярмарку. Наближаються свята – світлі, затишні, родинні. Але, на жаль, не усі сім`ї зможуть зустріти їх у повному складі. Сьогодні багато львів’ян і чернівчан пліч-о-пліч захищають наш спокій, нашу державність. Я переконаний, що за різдвяним столом ми будемо молитись і вірити, що в новому році в Україні буде мир», – зазначив мер Чернівців Олексій Каспрук.

Нагадаємо, Різдвяний Ярмарок працюватиме до 19 січня.

 Фото: events.lviv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *