ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Павлополя загинуло двоє та поранено трьох українських військових

|

Сьогодні є  офіційне підтвердження про загибель вчора двох та поранення трьох українських військових з полку «Азов» біля Павлополя. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Наші бійці загинули внаслідок підриву на фугасі. Поранення були отримані під час бою з диверсійною групою терористів ДНР, які зробили засідку поблизу замінованої ділянки та почали обстрілювати наших військових. Терористів знищено.

 Більше втрат серед наших військових за минулу добу не було.

Також неподалік Павлополя терористи здійснили напад на моніторингову групу ОБСЄ. В селищі Пищевик, що на північний схід від Маріуполя, представники т. зв. «ДНР» зупинили два автомобіля моніторингової місії ОБСЄ. Терористи, погрожуючи зброєю, примусили спостерігачів вийти з машини, обшукали їх, вдарили одного зі спостерігачів прикладом. Після цього в супроводі БТР-82 змусили місію прослідувати до міста Октябрь.

Українська сторона категорично засуджує такі дії бойовиків. Застосування насилля до міжнародних спостерігачів, які перебувають в зоні АТО на підставі досягнутих домовленостей, є абсолютно неприпустимим.

Фото: dt.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *